حساب کاربری
آموزش روش ساخت پیج بیزینسی فیس بوک- نحوه ساخت اکانت کاری فیسبوک

روش ساخت پیج بیزینسی فیس بوک آپدیت 2024

اگر با فیسبوک آشنایی داشته باشید مطمئنا از اهمیت استفاده از آن در دنیای تجارت امروز نیز مطلع هستید. در نتیجه مانند بسیاری کاربران شما نیز ممکن است به دنبال پیدا کردن روش ساخت پیج بیزینسی فیس بوک برای کسب و کار خود باشید. فیسبوک با بیش از سه میلیارد کاربر فعال ماهانه، همچنان بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است. اگر از بهره‌گیری از این پتانسیل برای برقراری ارتباط با مشتریانتان عقب مانده‌اید، این یعنی فرصت‌های ارزشمندی را از دست داده اید. توجه داشته باشید به جز افزایش مخاطب، صفحه فیسبوک شما امکان ایجاد فروشگاه و اجرای تبلیغات در پلتفرم‌های متا را فراهم می‌کند. و بهترین قسمت ماجرا این است که کاملاً رایگان است.

 

برای دسترسی به پنل خدمات فیسبوک یاراپلاس کلیک نمایید!

 

چگونه در فیسبوک صفحه تجاری حرفه ای بسازیم؟

پیج بیزینسی فیس بوک یک پروفایل عمومی در فیس‌بوک است که برای مشاغل، سازمان‌ها و شخصیت‌های عمومی برای تبلیغ و نمایش خود طراحی شده است. مشتریان می‌توانند صفحات تجاری فیس‌بوک مورد علاقه خود را دنبال کنند (یا «لایک» کنند) تا پست‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و محتواهای برند ها، شرکت‌ها و اشخاص مورد علاقه خود را مشاهده کنند و با آنها ارتباط برقرار کنند. برای اجرای تبلیغات در فیس‌بوک، افتتاح فروشگاه فیس‌بوک و استفاده از ابزارهای تجاری و تبلیغاتی دیگر، به یک صفحه تجاری فیس‌بوک نیاز دارید. همچنان با ما همراه باشید، در ادامه این مطلب از یاراپلاس به آموزش ساخت اکانت تجاری فیسبوک به صورت مرحله به مرحله خواهیم پرداخت.

  مراحل ساخت اکانت کاری فیسبوک

 

مراحل ساخت اکانت کاری فیسبوک

مرحله 1: انتخاب یا ایجاد یک حساب شخصی فیسبوک

صفحات تجاری فیس‌بوک مشابه پروفایل‌ها یا حساب‌های شخصی نیستند، بلکه توسط یک حساب شخصی به نام مدیر صفحه مدیریت می‌شوند. یک صفحه می‌تواند بیش از یک مدیر داشته باشد. برای جدا کردن زندگی شخصی و حرفه‌ای خود، می‌توانید از حساب شخصی فیس‌بوک خود استفاده کنید یا یک حساب جدید با آدرس ایمیل کاری ایجاد کنید. برای ایجاد حساب کاربری جدید ممکن است به خرید شماره مجازی فیسبوک نیاز داشته باشید.

 

مرحله 2: ورود به حساب کاربری و انتخاب «ایجاد صفحه»

پس از ورود به حساب کاربری، روی لینک «ایجاد صفحه» کلیک کنید یا از منوی صفحات در فیس‌بوک به این بخش بروید.

 

مرحله 3: ایجاد صفحه جدید فیس‌بوک

در منوی صفحات، بر روی «ایجاد صفحه جدید» کلیک کنید.

 

مرحله 4: وارد کردن اطلاعات کسب و کار

اطلاعات کسب و کار خود را به صفحه تجاری فیس‌بوک اضافه کنید، اولین گام این است که یک نام برای صفحه خود انتخاب کنید، مثلاً «کافه کتاب X». همچنین دسته‌بندی کسب و کارتان را انتخاب کنید، مثلاً «رستوران و کافه» یا «خدمات محلی».

 

مرحله 5: تکمیل بخش «درباره»

این بخش اختیاری است، اما برای بهبود سئو و جذب مخاطبان پیشنهاد می‌شود. در اینجا می‌توانید کلمات کلیدی مربوط به کسب و کارتان را اضافه کنید.

 

مرحله 6: افزودن تصویر پروفایل و جلد

یک تصویر پروفایل و تصویر جلد برای صفحه تجاری خود انتخاب کنید که برند شما را بهتر نمایش دهد.
همچنین بخوانید: آموزش حذف اکانت فیسبوک

 

مرحله 7: افزودن اطلاعات تماس

شماره تلفن، آدرس وبسایت و سایر اطلاعات تماس خود را اضافه کنید تا مخاطبان بتوانند با شما در ارتباط باشند. پیشنهاد: آموزش ساخت اکانت فیسبوک
 

 

مرحله 8: افزودن دکمه‌های فعالیت

دکمه‌هایی مانند «تماس با ما» یا «ارسال پیام» را برای تسهیل ارتباط با مشتریان اضافه کنید.

 

مرحله 9: ایجاد نام کاربری سفارشی

نام کاربری منحصر به فرد برای صفحه تجاری خود انتخاب کنید.

 

مرحله 10: تنظیمات امنیتی و اطلاعات

اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات شما به درستی تنظیم شده و حریم خصوصی صفحه شما حفظ شده است.

 

مرحله 11: انتشار صفحه تجاری

با تکمیل مراحل بالا، صفحه تجاری فیس‌بوک خود را آماده انتشار کنید تا با دنیای آنلاین ارتباط برقرار کنید و به توسعه کسب و کارتان بپردازید.

 

اضافه کردن ادمین به اکانت تجاری فیس‌بوک

اضافه کردن یک ادمین به صفحه فیس‌بوک می‌تواند به طور چشمگیری به بهبود مدیریت و ارتباط با جامعه کمک کند. با داشتن ادمین‌های بیشتر، می‌توانید وظایف مختلف مدیریتی را میان اعضای تیم تقسیم کنید، از جمله ارسال محتواها، پاسخ به پیام‌ها و نظرات کاربران، بررسی گزارش‌ها و مدیریت تبلیغات. همچنین، افزایش تعداد ادمین‌ها بهبود امنیت صفحه را نیز به ارمغان می‌آورد؛ زیرا می‌توانید سطح دسترسی هر فرد را مشخص کنید و از حملات دیجیتالی و دسترسی‌های غیرمجاز جلوگیری کنید.

 

از دیگر مزایای اضافه کردن ادمین، بهبود پاسخگویی سریعتر به پیام‌ها و نظرات کاربران است، زیرا هر چقدر تیم مدیریتی بیشتر فعال باشد، توانایی پاسخ دادن به موقع به درخواست‌ها و مشکلات کاربران افزایش می‌یابد. در نهایت، اضافه کردن ادمین‌ها به شما این امکان را می‌دهد که بهتر و به‌طور موثرتری تبلیغات خود را مدیریت کنید و از ابزارها و قابلیت‌های تبلیغاتی فیس‌بوک به بهترین شکل استفاده کنید، که این امر می‌تواند در رشد و موفقیت صفحه شما بسیار مؤثر باشد.

همچنین بخوانید: دوره آموزشی فیس بوک

برای اضافه کردن یک ادمین به صفحه فیس‌بوک، می‌توانید به شرح زیر عمل کنید:

 

مرحله 1: ورود به صفحه خود

1. ابتدا وارد حساب کاربری فیس‌بوک خود شوید.
2. در بالای صفحه، به منوی سه نقطه در سمت راست بالا بروید و بر روی "صفحات" کلیک کنید.
3. صفحه کسب و کار فیس‌بوک خود را انتخاب کنید.

 

مرحله 2: افزودن ادمین

1. در صفحه کسب و کار، در سمت چپ صفحه، روی "دسترسی صفحه" یا "Page Access" کلیک کنید.
2. این کار یک منوی مدیریت دسترسی را باز می کند، جایی که شما دو گزینه مختلف برای اعطای مجوز دارید.

با این روش، شما می‌توانید ادمین‌ها را به صفحه فیس‌بوک خود اضافه کنید تا بتوانند به مدیریت صفحه کمک کنند و وظایف مختلفی را انجام دهند.

 

افزودن یک ادمین به صفحه فیس‌بوک امکانات متنوعی را برای مدیریت بهتر صفحه فراهم می‌کند. توجه داشته باشید هر فردی که به عنوان ادمین اضافه می‌شود، قادر خواهد بود پست‌ها و استوری ها را ایجاد، مدیریت یا حذف کند، پاسخ‌هایی را برای پیام‌های مستقیم ارسال و دریافت کند، نظرات را بررسی و مدیریت کند، تبلیغات را ایجاد و مدیریت نماید، و همچنین اطلاعات مربوط به صفحه، محتوا و تبلیغات را مشاهده کند. ادمین‌ها می‌توانند با استفاده از ابزارهای مختلف مدیریتی نظیر Meta Business Suite یا Creator Studio وظایف خود را انجام دهند و این بهبود بر کارایی و سرعت پاسخگویی به نیازهای کاربران و مدیریت بهتر صفحه کمک می‌کند.

 

همچنین، می‌توان از ادمین‌ها به عنوان مدیران انجمن نیز استفاده کرد، که این افراد به قابلیت های محدودتری دسترسی دارند. آن‌ها می‌توانند به تنهایی نظرات را از لایو های زنده حذف کنند، افراد را از لایوهای فعلی یا همه لایو ها بلاک یا محدود کنند و همه مدیران صفحه را ببینند. به این ترتیب، تخصیص دسترسی‌های متفاوت به ادمین‌ها باعث بهبود امنیت و کارایی در مدیریت صفحه فیس‌بوک می‌شود و کمک می‌کند تا هر فرد در حوزه‌ای خاص و با توجه به نیازهای مشخص خود، وظایف مدیریتی را به بهترین شکل انجام دهد.

 

مرحله 3: روی "افزودن جدید" در دسته مورد نظر خود کلیک کنید

در مرحله سوم اضافه کردن یک ادمین به صفحه فیس‌بوک، ابتدا باید به منوی مدیریت صفحه خود بروید و روی گزینه "افزودن جدید" در دسته‌ای که قصد دارید ادمین جدید را به آن اضافه کنید، کلیک کنید. سپس نام ادمین جدید را در جستجوی صفحه وارد کرده و بر روی حساب او در لیست نتایج سمت راست کلیک کنید. پس از آن، باید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید به این ادمین دسترسی کامل به صفحه فیس‌بوک را بدهید یا نه. می‌توانید وظایف مشخصی را که می‌خواهید او انجام دهد را انتخاب کنید، سپس پس از تمام شدن فرآیند، روی گزینه "Give Access" کلیک کنید. به دلایل امنیتی، ممکن است از شما خواسته شود که رمز عبور فیس‌بوک خود را مجدداً وارد کنید.

همچنین بخوانید: تغییر رمز فیسبوک

 

مرحله 4: اضافه کردن مدیران به Meta Business Suite

در مرحله چهارم، اگر همکارانی دارید که نیاز به مدیریت بیشتری در Meta Business Suite دارند، می‌توانید آن‌ها را به عنوان ادمین‌های تجاری در Meta Business Suite اضافه کنید. این افراد می‌توانند به شما کمک کنند تا لایو استریم ها را تنظیم کرده و تعداد بیشتری از فعالیت‌ها را مدیریت کنید. با اضافه کردن افرادی با دسترسی مناسب، مدیریت بهتری بر صفحه فیس‌بوک خود خواهید داشت و از ابزارهای مدیریتی متا به بهترین نحو استفاده خواهید کرد.

 

وقتی فرم درخواست را با نام و اطلاعات تماس خود پر کنید روی "Next" کلیک کنید. در این مرحله، هر مدیری را با وارد کردن آدرس ایمیل او اضافه کنید و تعیین کنید که آیا او دسترسی کارمند خواهد داشت یا دسترسی سرپرست کسب‌وکار. حال تفاوت در چیست؟ کارمندان فقط می‌توانند حساب های تجاری که به آنها اختصاص داده شده را مدیریت کنند، در حالی که یک سرپرست کسب‌وکار کنترل کامل بر حساب کسب‌وکار دارد و این یک مسئولیت بزرگ تر است!

 

سخن پایانی در مورد روش ساخت پیج بیزینسی فیسبوک

در این مقاله، به بررسی مراحل و نکات کلیدی برای ساخت یک پیج بیزینسی در فیس‌بوک پرداختیم. از انتخاب و ایجاد یک حساب شخصی گرفته تا پر کردن اطلاعات کسب‌وکار، افزودن ادمین‌ها و تنظیمات مدیریتی، تمامی گام‌ها به صورت دقیق و کاربردی توضیح داده شد. ایجاد یک پیج بیزینسی موفق در فیس‌بوک نیازمند توجه به جزئیات و استفاده از ابزارها و امکانات این پلتفرم است.

 

فیس‌بوک با بیش از سه میلیارد کاربر فعال ماهانه، یکی از بزرگترین و مهمترین شبکه‌های اجتماعی در جهان است که به کسب‌وکارها فرصت‌های بی‌نظیری برای تبلیغ، ارتباط با مشتریان و رشد مخاطبان ارائه می‌دهد. با ایجاد یک پیج بیزینسی در فیس‌بوک، شما نه تنها می‌توانید برند خود را به مخاطبان وسیع‌تری معرفی کنید (خرید فالوور فیسبوک)، بلکه با استفاده از قابلیت‌های تبلیغاتی و ابزارهای مدیریت، می‌توانید به بهترین شکل ممکن از این پلتفرم بهره‌برداری کنید.

 

به یاد داشته باشید که موفقیت در مدیریت یک پیج بیزینسی، نیازمند استراتژی‌های منظم، محتوای جذاب و پاسخگویی سریع به نیازها و سوالات مخاطبان است. با رعایت این نکات و استفاده از امکانات فیس‌بوک، می‌توانید کسب‌وکار خود را به سطوح بالاتری از موفقیت برسانید. از این فرصت استفاده کنید و با ایجاد یک پیج بیزینسی در فیس‌بوک، مسیر رشد و توسعه کسب‌وکار خود را هموار سازید.

نظر دهید